Thursday, June 9, 2022

40 de întrebări cu Denise Rifai

Show-ul va fi difuzat cu începere de la ora 2115 pe postul de televiziune Kanal D și se anunță foarte interesant în special pentru pasionații de politică și istorie recentă. Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai Andreea Bănică a fost chestionată și despre apariția ei în Playboy.


Pin On History

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea despre divorţ.

. La scurt timp de la fericitul eveniment Reghe a acceptat invitația lui Denise Rifai de a răspunde la 40 dintre cele mai tăioase întrebări. Andreea Banica vine duminica la 40 de intrebari cu Denise Rifai emisiune difuzata de la 2230 la Kanal D. Andreea Bănică a fost invitată recent în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai acolo unde a atins mai multe subiecte unele chiar și cât se poate de personale.

Andreea Bănică și-a deschis sufletul în interviul oferit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Actrița Maia Morgenstern vine duminică 8 mai la 40 de întrebări cu Denise Rifai emisiune difuzată de la 2130 imediat după serialul de comedie Strada Speranței. Iată ce întrebare a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Fost campion cu FCSB actualul antrenor al Universității Craiova va fi supus tirului de întrebări menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa atât. Nu a răspuns Laurențiu Reghecampf la întrebarea lui Denise Rifai în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai care se va difuza duminică la ora 2230 pe Kanal D. Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România dar și directorul Teatrului Evreiesc de stat din București.

Emisiunea cu fosta membră a trupei Blondy va fi difuzată duminică la Kanal D. Ce înţelegere a făcut Reghe cu Anamaria Prodan după incidentul cu Alexa. Frumoasa blondină a jucat în numeroase filme dar și în piese de teatru însă de ceva timp s-a dedicat fiului ei Carol.

Duminică seară de la 2230 telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai invitat fiind Laurențiu Reghecampf. Diana Dumitrescu este una dintre tinerele actrițe ale României. Invitații pot alege dacă răspund la acestea și de asemenea au un timp limitat în care vorbesc despre subiect.

Vedeta tv a dezvăluit că proiectul ei este solicitant și că trece prin toate stările posibile de la bucurie la supărare odată ce parcurge împreună cu invitatul povestea lui. Nici de data aceasta nu va fi făcută. 19 hours agoDiana Dumitrescu a reușit să slăbească 5 kilograme într-o lună cu ajutorul psiho-dietei.

Denise Rifai prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D are nevoie de o vacanță în această vară. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai este un show îndrăzneț în cadrul căruia li se adresează întrebări incomode invitaților despre declarațiile sau faptele pe care aceștia le-au făcut. Deși mai tot timpul este pozitivă și cu zâmbetul pe buze de această dată vedeta nu și-a ascuns emoțiile și a izbucnit în lacrimi atunci când Denise Rifai a deschis discuția despre tatăl artistei.

Antrenorul de la Universitatea Craiova a fost prezent duminică seara în emisiunea de la Kanal D acolo unde a primit numeroase întrebări personale. Antrenorul de la Universitatea Craiova a devenit recent tată pentru a treia oară după ce iubita lui Corina Caciuc a născut un băiețel. Cantareata este considerata una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc consolidandu-si pozitia in topul celor mai bine vandute artiste odata cu debutul acesteia in anul 1999 in trupa Exotic.

Este cunoscut faptul că toate personalitățile care au pășit în acest platou au făcut dezvăluiri inedite legate de carieră sau viața privată. Denise Rifai apariție de senzație la petrecerea VIVA. Andreea Bănică este cea mai nouă invitată a lui Denise Rifai în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D.

Fostul politician PSD Miron Mitrea este invitatul ediției de duminică 15 mai al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Antrenorul a fost prezent în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai şi a răspuns tuturor întrebărilor puse de jurnalistă atât în ceea ce privește viața personală cât și cariera. Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul Alexa.

Vedeta de la Kanal D are de când să continue regimul până când va vedea 50 de kilograme pe cântar. Diana Dumitrescu joacă acum în serialul difuzat de Kanal D Strada Speranței însă o bună perioadă de timp s-a dedicat familiei sale. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări a atras toate privirile încă din primele secunde.

Maia Morgenstern una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România este invitată la celebra emisiune 40 de întrebări cu Denise Rifai. Unul dintre subiecte a fost legat de Anamaria Prodan cu care se află în plin proces de divorţ. Corina Caciuc a născut.

S-a numărat și Denise Rifai. Printre sutele de invitați de la petrecerea VIVA. Andreea Bănică a făcut cu brio față asaltului de.

Vedeta de la Kanal D a bifat astfel prima sa apariție la un eveniment monden. Denisa Rifai a pregătit 40 de întrebări dificile pentru cântăreața Andreea Bănică. Astfel a dezvăluit care este regretul său vizavi de relaţia cu impresara.


Kanal D Romania 40 De Intrebari Cu Denise Rifai In Facebook


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Ramona Badescu Dezvaluiri Incendiare Despre Subiecte Sensibile Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 20 03 2022 Se Simte Raluca Turcan In Siguranta In Romania Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 11 05 2021 Raluca Badulescu Editie Completa Youtube


Pin On Lifestyle


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Dan Negru Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Andreea Mantea Editie Completa Youtube


Pin Op Nusa


Pin On Lifestyle


Pin On Lifestyle


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 22 06 2021 Gabriela Firea Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 02 02 2021 Vali Vijelie Editie Completa Youtube


De Ce Denise Rifai Se Imbracă La Fel In Cadrul Emisiunii 40 De Intrebări In Sfarșit S A Aflat Motivul Video Impact


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 17 10 2021 Liviu Dragnea Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 06 07 2021 Rodica Popescu Bitanescu Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai 24 08 2021 De Ce Ii Era Frica Copilului Andreea Marin Youtube


Pin On Citate Frumoase


40 De Intrebari Cu Denise Rifai In Curand La Kanal D Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Elena Udrea Supusa Unui Tir De Intrebari Incomode Nu Ratati Youtube

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya